关于我们

1939

在占领期间几家私营肉类加工企业在布雷斯特成功运营。其中一个是由依纳爵•佩特克维奇拥有。他在1930年获得了市议会的许可,将部分住宅楼改建为香肠车间。未来它将成为“布列斯特肉类联合加工厂”的车间之一。 1939年11月19日被认为是公司的生日。就是在这一天,关于位于亚捷隆斯卡亚街的布雷斯特屠宰场的条目出现在“事业单位和企业工作人员会计”杂志上。该公司成为白俄罗斯西部肉类和奶制品工业系统的一部分,直接隶属于比亚韦斯托克的肉类行业信托。 第一个法定地址是莫斯科街135号。历史上第一位导演是阿布拉姆•阿夫罗伊莫维奇•格里申。到1939结束时,71人员在布雷斯特肉类加工厂工作。

Брестский мясокомбинат сегодня

1941-1946

在战争期间德国占领军继续使用莫斯科大街的前屠宰场,古比雪夫大街、普希金大街、乌尔万大街的香肠车间进行肉类加工。在撤退期间,所有设备被摧毁,生产建筑物被炸毁。 1944年9月该市解放后,一个委员会开始工作,评估占领者造成的损失。 几乎3百万苏维埃卢布的金额出现在该法案中。 在1946,恢复的“布列斯特肉类联合加工厂”由塞兹兰本地人领导瓦西里•瓦西里耶维奇•鲁德科夫。 吸引了40万卢布用于公司设施的基本建设,员工人数从28人增加到73人。生产总值比去年增长了近3倍。百分之四十的必要原材料开始由普鲁扎尼屠宰点供应。

Брестский мясокомбинат сегодня

1968

第一阶段的冰箱已经投入运行。 直到今天第一次世界大战前在“格拉夫•别尔格” 堡垒 立的建筑物才改变了外貌,并被用于储存肉类。 到70年代初“布列斯特肉类联合加工厂”生产的品种肉类和香肠产品包括50多种产品。 该公司工作了801人。

Брестский мясокомбинат сегодня

1981

该公司由领导安德烈•安德烈耶维奇•扬科。新的肉和脂肪车间已经投入运营。还有一个连接车间与冰箱的游廊。这使产量增加到每天100吨肉。锅炉房从燃料油切换到天然气,香肠车间的设备更新,输送机现代化。每天从8到10吨的新鲜肉类产品仅作为国家订单的一部分运往莫斯科。

Брестский мясокомбинат сегодня

1992

开设了一个烹饪车间,购买了生产和包装饺子的设备。一年半后购买了肉类联合加工厂历史上第一台用于真空包装香肠的机器。已经开设了品牌零售网络:肉类联合加工厂旁边的“康塞姆”商店,布列斯特中心的“维尔莱斯”商店。 两家品牌咖啡馆 :“菜丝汤”、“仙女”已经开始工作。

Брестский мясокомбинат сегодня

2003

该公司由领导雅科夫•阿达莫夫维奇•布霍维茨基。此时肉类联合加工厂又回到了一个完整的工作日和一个完整的工作周。车间、辅助生产的现代化正在进行中,人员问题得到了解决:员工人数再次从400增加到700人,工资达到了该市最佳企业的水平。“匈牙利” 塞尔维拉特香肠的重点项目已投放市场。工业废料处理已经关闭,这显着改善了布列斯特许多地区的环境状况。

Брестский мясокомбинат сегодня

2008

产品范围已补充“肉方块”饺子。由冰鲜肉制成的独特形状的饺子,在德国的生产展览会上专门购买了设备。在2009中市场上出现了另一个重点项目:“克里姆林宫” 塞尔维拉特香肠、在2010中:“芬兰”塞尔维拉特香肠。

Брестский мясокомбинат сегодня

2007

2007年3月帕维尔•亚科夫列维奇•布霍维茨基成为“布列斯特肉类联合加工厂”股份有限公司的负责人。主要目标是使“布列斯特肉类联合加工厂”成为白俄罗斯共和国最好的工厂。经过7年(根据2013年的结果)该公司成为该国肉类联合加工行业的领导者。 根据生产和财务参数“布列斯特肉类联合加工厂”拥有最高的劳动生产率和最大的销售量。企业管理的一个重点项目成功因素是存在一个整体的互动系统。产品质量和员工激励体系也走在前列。

Брестский мясокомбинат сегодня

2012

该企业的能力得到了科布林的另一个生产地点的补充,因此可以每月增加2 000吨肉制品的数量。2015年,对整个产品包装和企业风格进行了大规模的品牌再造。

Брестский мясокомбинат сегодня

2016-2021

一个生产半制成品的车间投入使用,这使得生产能力增加,每月生产多达1000吨饺子和煮饺。2018年推出了一系列肉冻的生产,2021年:猪肉酱。

Брестский мясокомбинат сегодня
Брестский мясокомбинат сегодня
Брестский мясокомбинат сегодня
Брестский мясокомбинат сегодня
Брестский мясокомбинат сегодня
Брестский мясокомбинат сегодня
Брестский мясокомбинат сегодня
Брестский мясокомбинат сегодня
Брестский мясокомбинат сегодня
Брестский мясокомбинат сегодня
Брестский мясокомбинат сегодня

1939

У перыяд акупацыі ў Брэсце-над-Бугам паспяхова працавалі некалькі прыватных прадпрыемстваў па перапрацоўцы мяса. Адным з іх валодаў Ігнат Пяткевіч, які яшчэ ў 1930 годзе атрымаў дазвол ад гарадской управы пераабсталяваць частку жылога дома ў каўбасную майстэрню. У будучыні яна стане адным з цэхаў Брэсцкага мясакамбіната. 19 лістапада 1939 года лічыцца днём нараджэння прадпрыемства. Менавіта ў гэты дзень у «Журнале ўліку штатаў устаноў і прадпрыемстваў» з’яўляецца запіс пра бойню ў Брэсце, размешчаную па вуліцы Ягелонскай. Прадпрыемства стала часткай сістэмы мясной і малочнай прамысловасці Заходняй Беларусі і знаходзілася ў непасрэдным падначаленні Трэста мясной прамысловасці ў Беластоку. Першы юрыдычны адрас прадпрыемства – вуліца Маскоўская, 135. Першы ў гісторыі дырэктар – Абрам Афраімавіч Гіршын. У канцы 1939 года на Брэсцкім мясакамбінаце працаваў 71 чалавек.

1941-1946

Падчас вайны нямецкія акупацыйныя сілы працягвалі выкарыстоўваць для мясаперапрацоўкі былую бойню на вуліцы Маскоўскай, каўбасныя цэхі на Куйбышава, Пушкінскай і Уварванай. Пры адступленні ўсё абсталяванне было знішчана, а вытворчыя будынкі падарваны. Пасля вызвалення горада ў верасні 1944 года пачала работу камісія, закліканая ацаніць нанесены акупантамі ўрон. У акце фігуравала сума амаль 3 мільёны савецкіх рублёў. У 1946 адноўлены Брэсцкі мясакамбінат узначаліў ураджэнец Сызрані Васіль Васільевіч Рудкоў. На капітальнае будаўніцтва аб’ектаў прадпрыемства прыцягнута 400 000 рублёў, колькасць работнікаў павялічылася з 28 да 73 чалавек. Валавы аб’ём прадукцыі ў параўнанні з мінулым годам павялічыўся амаль у 3 разы. 40% ад неабходнай сыравіны пачаў пастаўляць Пружанскі забойны пункт.

1968

Здадзена ў эксплуатацыю першая чарга халадзільніка. Толькі цяпер збудаванні, узведзеныя ў форце Граф Берг яшчэ перад Першай сусветнай вайной, змянілі вонкавае аблічча і сталі выкарыстоўвацца для захоўвання мяса. Да пачатку 70-ых гадоў асартымент мясных і каўбасных вырабаў ад Брэсцкага мясакамбіната налічваў больш за 50 відаў прадукцыі. На прадпрыемстве працаваў 801 чалавек.

1981

Прадпрыемства ўзначаліў Андрэй Андрэевіч Янко. Здадзены ў эксплуатацыю новы мясатлушчавы цэх і злучальная яго з халадзільнікам галерэя. Гэта дазволіла нарасціць аб’ёмы вытворчасці да 100 тон мяса ў суткі. Кацельня пераведзена з мазуту на прыродны газ, абноўлена абсталяванне каўбаснага цэха, мадэрнізаваны канвеер. Кожны дзень толькі ў рамках дзяржзаказу ў Маскву адгружалася 8-10 тон свежай мясной прадукцыі.

1992

Адкрыты кулінарны цэх, закуплена абсталяванне для выпуску і ўпакоўкі пельменяў. Яшчэ праз паўтара года набыты першы ў гісторыі мясакамбіната апарат для вакуумнай упакоўкі каўбас. Адкрыта сетка фірменнага гандлю: магазін «Консум» побач з мясакамбінатам, магазін «Верас» у цэнтры Брэста. Пачалі работу два фірменныя кафэ – «Жульен» і «Фея».

2003

Прадпрыемства ўзначаліў Якаў Адамавіч Бухавецкі. Тым часам мясакамбінат вярнуўся да поўнага працоўнага дня і поўнага працоўнага тыдня. Ішла мадэрнізацыя цэхаў і дапаможных вытворчасцяў, вырашана кадравае пытанне: колькасць супрацоўнікаў зноў павялічылася з 400 да 700 чалавек, заработная плата дасягнула ўзроўню лепшых прадпрыемстваў горада. Выведзены на рынак адзін з ключавых прадуктаў – сервелат «Венгерскі». Закрыта перапрацоўка адходаў вытворчасці, што істотна палепшыла экалагічнае становішча ў многіх раёнах Брэста.

2008

Асартымент прадукцыі папоўнілі пельмені «Мясныя падушачкі». Пельмені ўнікальнай формы, якія вырабляюцца з ахалоджанага мяса, для чаго было спецыяльна закуплена абсталяванне на вытворчай выставе ў Германіі. У 2009 годзе на рынку з’яўляецца яшчэ адзін ключавы прадукт – сервелат «Крамлёўскі», а ў 2010 годзе сервелат «Фінскі».

2007

У сакавіку 2007 года дырэктарам ААТ «Брэсцкі мясакамбінат» стаў Павел Якаўлевіч Бухавецкі. Галоўнай сваёй мэтай кіраўнік выбраў зрабіць «Брэсцкі мясакамбінат» лепшым у Рэспубліцы Беларусь. Ужо праз 7 гадоў (па выніках за 2013 год) прадпрыемства стала лідарам мясаперапрацоўчай галіны краіны. Па вытворчых і фінансавых параметрах на «Брэсцкім мясакамбінаце» самая высокая прадукцыйнасць працы і самыя вялікія аб’ёмы рэалізацыі прадукцыі. Адзін з ключавых фактараў поспеху ў кіраванні прадпрыемствам – наяўнасць цэласнай сістэмы ўзаемадзеяння. Таксама ў аснову пастаўлены якасць выпускаемай прадукцыі і сістэма матывацыі супрацоўнікаў.

2012

Магутнасці прадпрыемства папоўніліся яшчэ адной вытворчай пляцоўкай у Кобрыне, дзякуючы чаму ўдалося павялічыць аб’ёмы мясной прадукцыі на 2000 тон у месяц. У 2015 годзе быў выраблены маштабны рэбрэндынг усёй упакоўкі прадукцыі і фірменнай айдэнтыкі.

2016-2021

Уведзены ў эксплуатацыю цэх па вытворчасці паўфабрыкатаў, што дало магчымасць павялічыць вытворчыя магутнасці і вырабляць да 1000 тон пельменяў і варэнікаў у месяц. У 2018 г. пачаты выпуск лінейкі халадцоў і студзін, у 2021 г. – мясной намазкі для бутэрбродаў.

公司的使命和原则

我们为人们创造最喜欢的产品。

目的

保持全国肉类加工业的第一名:我们没有其他的现在和未来!

抱负

“布列斯特肉类联合加工厂”股份有限公司是一个专业团队在他们的领域。他们是热爱他们的工作的人。只有由于专业精神和对工作的奉献精神的和谐我们才能每天以高品质、美味和健康的肉类产品取悦消费者。我们将自己视为一个尊重合作伙伴、员工和客户的品牌。努力保持市场份额,忠诚度和客户满意度的领导者!

原则

价值观

Ответственность
责任感

我们意识到我们对消费者和社会的责任,因此,我们在生产中实施了最现代化的质量管理体系,产品安全和环境保护。因此,所有产品都符合肉类加工行业立法的要求。.


ЛИДЕРСТВО
领袖才能

我们努力成为并保持最好的一切:专家、分类、生产和销售量、利润、盈利能力。.


ПОСТОЯННОЕ СТРЕМЛЕНИЕ К РАЗВИТИЮ
持续发展

我们不会止步于取得的成功,努力在工作的各个方面变得更好。.


ЛЮБОВЬ
爱情

这是我们的秘密成分,是任何肉类产品配方的基础。用爱制造的东西理所当然地被认为是最好的。


奖项及证书

Благотворительное письмо
Благотворительное письмо
Благотворительное письмо
Благотворительное письмо
Благотворительное письмо
Благотворительное письмо
Благотворительное письмо
Благотворительное письмо
Благотворительное письмо
Благотворительное письмо
Благотворительное письмо
Благотворительное письмо
Благотворительное письмо
Благотворительное письмо
Благотворительное письмо
Благотворительное письмо
Благотворительное письмо
Благотворительное письмо

反馈

请填写表格,我们会尽快与您联系

联络我们