公司的使命和原则
我们为人们创造最喜欢的产品。
У перыяд акупацыі ў Брэсце-над-Бугам паспяхова працавалі некалькі прыватных прадпрыемстваў па перапрацоўцы мяса. Адным з іх валодаў Ігнат Пяткевіч, які яшчэ ў 1930 годзе атрымаў дазвол ад гарадской управы пераабсталяваць частку жылога дома ў каўбасную майстэрню. У будучыні яна стане адным з цэхаў Брэсцкага мясакамбіната. 19 лістапада 1939 года лічыцца днём нараджэння прадпрыемства. Менавіта ў гэты дзень у «Журнале ўліку штатаў устаноў і прадпрыемстваў» з’яўляецца запіс пра бойню ў Брэсце, размешчаную па вуліцы Ягелонскай. Прадпрыемства стала часткай сістэмы мясной і малочнай прамысловасці Заходняй Беларусі і знаходзілася ў непасрэдным падначаленні Трэста мясной прамысловасці ў Беластоку. Першы юрыдычны адрас прадпрыемства – вуліца Маскоўская, 135. Першы ў гісторыі дырэктар – Абрам Афраімавіч Гіршын. У канцы 1939 года на Брэсцкім мясакамбінаце працаваў 71 чалавек.
Падчас вайны нямецкія акупацыйныя сілы працягвалі выкарыстоўваць для мясаперапрацоўкі былую бойню на вуліцы Маскоўскай, каўбасныя цэхі на Куйбышава, Пушкінскай і Уварванай. Пры адступленні ўсё абсталяванне было знішчана, а вытворчыя будынкі падарваны. Пасля вызвалення горада ў верасні 1944 года пачала работу камісія, закліканая ацаніць нанесены акупантамі ўрон. У акце фігуравала сума амаль 3 мільёны савецкіх рублёў. У 1946 адноўлены Брэсцкі мясакамбінат узначаліў ураджэнец Сызрані Васіль Васільевіч Рудкоў. На капітальнае будаўніцтва аб’ектаў прадпрыемства прыцягнута 400 000 рублёў, колькасць работнікаў павялічылася з 28 да 73 чалавек. Валавы аб’ём прадукцыі ў параўнанні з мінулым годам павялічыўся амаль у 3 разы. 40% ад неабходнай сыравіны пачаў пастаўляць Пружанскі забойны пункт.
Здадзена ў эксплуатацыю першая чарга халадзільніка. Толькі цяпер збудаванні, узведзеныя ў форце Граф Берг яшчэ перад Першай сусветнай вайной, змянілі вонкавае аблічча і сталі выкарыстоўвацца для захоўвання мяса. Да пачатку 70-ых гадоў асартымент мясных і каўбасных вырабаў ад Брэсцкага мясакамбіната налічваў больш за 50 відаў прадукцыі. На прадпрыемстве працаваў 801 чалавек.
Прадпрыемства ўзначаліў Андрэй Андрэевіч Янко. Здадзены ў эксплуатацыю новы мясатлушчавы цэх і злучальная яго з халадзільнікам галерэя. Гэта дазволіла нарасціць аб’ёмы вытворчасці да 100 тон мяса ў суткі. Кацельня пераведзена з мазуту на прыродны газ, абноўлена абсталяванне каўбаснага цэха, мадэрнізаваны канвеер. Кожны дзень толькі ў рамках дзяржзаказу ў Маскву адгружалася 8-10 тон свежай мясной прадукцыі.
Адкрыты кулінарны цэх, закуплена абсталяванне для выпуску і ўпакоўкі пельменяў. Яшчэ праз паўтара года набыты першы ў гісторыі мясакамбіната апарат для вакуумнай упакоўкі каўбас. Адкрыта сетка фірменнага гандлю: магазін «Консум» побач з мясакамбінатам, магазін «Верас» у цэнтры Брэста. Пачалі работу два фірменныя кафэ – «Жульен» і «Фея».
Прадпрыемства ўзначаліў Якаў Адамавіч Бухавецкі. Тым часам мясакамбінат вярнуўся да поўнага працоўнага дня і поўнага працоўнага тыдня. Ішла мадэрнізацыя цэхаў і дапаможных вытворчасцяў, вырашана кадравае пытанне: колькасць супрацоўнікаў зноў павялічылася з 400 да 700 чалавек, заработная плата дасягнула ўзроўню лепшых прадпрыемстваў горада. Выведзены на рынак адзін з ключавых прадуктаў – сервелат «Венгерскі». Закрыта перапрацоўка адходаў вытворчасці, што істотна палепшыла экалагічнае становішча ў многіх раёнах Брэста.
Асартымент прадукцыі папоўнілі пельмені «Мясныя падушачкі». Пельмені ўнікальнай формы, якія вырабляюцца з ахалоджанага мяса, для чаго было спецыяльна закуплена абсталяванне на вытворчай выставе ў Германіі. У 2009 годзе на рынку з’яўляецца яшчэ адзін ключавы прадукт – сервелат «Крамлёўскі», а ў 2010 годзе сервелат «Фінскі».
У сакавіку 2007 года дырэктарам ААТ «Брэсцкі мясакамбінат» стаў Павел Якаўлевіч Бухавецкі. Галоўнай сваёй мэтай кіраўнік выбраў зрабіць «Брэсцкі мясакамбінат» лепшым у Рэспубліцы Беларусь. Ужо праз 7 гадоў (па выніках за 2013 год) прадпрыемства стала лідарам мясаперапрацоўчай галіны краіны. Па вытворчых і фінансавых параметрах на «Брэсцкім мясакамбінаце» самая высокая прадукцыйнасць працы і самыя вялікія аб’ёмы рэалізацыі прадукцыі. Адзін з ключавых фактараў поспеху ў кіраванні прадпрыемствам – наяўнасць цэласнай сістэмы ўзаемадзеяння. Таксама ў аснову пастаўлены якасць выпускаемай прадукцыі і сістэма матывацыі супрацоўнікаў.
Магутнасці прадпрыемства папоўніліся яшчэ адной вытворчай пляцоўкай у Кобрыне, дзякуючы чаму ўдалося павялічыць аб’ёмы мясной прадукцыі на 2000 тон у месяц. У 2015 годзе быў выраблены маштабны рэбрэндынг усёй упакоўкі прадукцыі і фірменнай айдэнтыкі.
Уведзены ў эксплуатацыю цэх па вытворчасці паўфабрыкатаў, што дало магчымасць павялічыць вытворчыя магутнасці і вырабляць да 1000 тон пельменяў і варэнікаў у месяц. У 2018 г. пачаты выпуск лінейкі халадцоў і студзін, у 2021 г. – мясной намазкі для бутэрбродаў.
我们为人们创造最喜欢的产品。
保持全国肉类加工业的第一名:我们没有其他的现在和未来!
“布列斯特肉类联合加工厂”股份有限公司是一个专业团队在他们的领域。他们是热爱他们的工作的人。只有由于专业精神和对工作的奉献精神的和谐我们才能每天以高品质、美味和健康的肉类产品取悦消费者。我们将自己视为一个尊重合作伙伴、员工和客户的品牌。努力保持市场份额,忠诚度和客户满意度的领导者!
我们意识到我们对消费者和社会的责任,因此,我们在生产中实施了最现代化的质量管理体系,产品安全和环境保护。因此,所有产品都符合肉类加工行业立法的要求。.
我们努力成为并保持最好的一切:专家、分类、生产和销售量、利润、盈利能力。.
我们不会止步于取得的成功,努力在工作的各个方面变得更好。.
这是我们的秘密成分,是任何肉类产品配方的基础。用爱制造的东西理所当然地被认为是最好的。
请填写表格,我们会尽快与您联系