Запечаныя «Мясныя падушачкі» са шпінатам
- 1 г. 00 хв.
- 1 порцыя
Інгрэдыенты
- Мясныя падушачкі «Класічныя»
- Замарожаны ці свежы шпінат – 300 г
- Сметанковае масла - 60 г
- Цыбуля рэпчатая - 1 шт.
- Часнок - 2 зубчыкі
- Размарын - 2 галінкі
- Мука - 1\4 шкл.
- Малако ці вяршкі – 1,5 шкл.
- Мацарэла - 50 г
- Сыр цвёрды цёрты - 1\4 шкл.
- Соль і перац
ПРЫГАТАВАННЕ
- 1
-
У вялікай патэльні для запякання расплавіць масла, дадаць нарэзаную цыбулю, часнок і галінкі размарыну. Гатаваць, пакуль цыбуля не падзалаціцца.
- 2
-
Пасыпаць цыбулю мукой і гатаваць памешваючы, пакуль масла з мукой не ператворацца ў аднародную масу і не стануць закіпаць. Умяшаць малако, соль і перац. Давесці да кіпення, затым паменшыць агонь, каб вадкасць ледзь пабульквала.
- 3
-
Дадаць мясныя падушачкі і гатаваць, перыядычна памешваючы, пакуль падушачкі не стануць мяккімі, а соус не загусцее (прыкладна 5-7 хвілін).
- 4
-
Зняць з агню. Выняць размарын і ўмяшаць шпінат. Пасыпаць цёртым сырам.
- 5
-
Паставіць у разагрэтую да 180 градусаў духоўку і гатаваць, пакуль сыр не падзалаціцца, а соус не стане кіпець (прыкладна 5 хвілін).
Паспрабуйце прыгатаваць
ПАСТА З КАЎБАСОЙ І ЗЯЛЁНЫМ ГАРОШКАМ
- 1 г 00 хв
- 5 порцый
ПЕЛЬМЕНІ «МЯСНЫЯ ПАДУШАЧКІ» З ЛІСІЧКАМІ
- 45 хв
- 4 порцый
СТЭЙК СА СВІНОЙ КАРЭЙКІ З МЁДАМ І ФРАНЦУЗСКАЙ ГАРЧЫЦАЙ
- 1 г 15 хв
- 5 порцый
КРУАСАН З КАЎБАСОЙ І АГАРОДНІНАЙ
- 15 хв
- 2 порцыi
Запечаныя «Мясныя падушачкі» са шпінатам
- 1 г 00 хв
- 1 порцыя
ВАРЭНІКІ, ВАРАНЫЯ Ў АПЕЛЬСІНАВЫМ СОУСЕ
- 20 хв
- 1 порцыя
СМАЖАНЫЯ МЯСНЫЯ ПАДУШАЧКІ З ТАМАТНА-ГАРЧЫЧНЫМ СОУСАМ І БАЗІЛІКАМ
- 1 г
- 1 порцыя
ФАРШЫРАВАНЫЯ ШАМПІНЬЁНЫ
- 55 хв
- 6 порцый
РОЛ З АГАРОДНІНАЙ І ВЭНДЖАНАЙ КУРЫЦАЙ
- 15 хв
- 2 порцыi
САЛЯНКА З САРДЭЛЬКАМІ
- 1 г
- 4 порцый
РУЛЕЦІКІ З ЛАПАТКІ, ПЛАЎЛЕНАГА СЫРУ І ГРЭЦКІХ АРЭХАЎ
- 15 хв
- 6 порцый
СЛОЕНЫЯ КВАДРАЦІКІ З ВАРАНАЙ КАЎБАСОЙ
- 1 г
- 1 порцыя
СТЭЙК «РЫБАЙ» НА ПАДУШЦЫ З ПЕЧАНАЙ АГАРОДНІНЫ
- 1 г
- 3 порцый
САЛАТА З АГАРОДНІНЫ З ГРЭЦКІМІ АРЭХАМІ І СЕРВЕЛАТАМ
- 25 хв
- 1 порцыя
ХАЛАДНІК НА КЕФІРЫ З КАЎБАСОЙ
- 1 г
- 4 порцый
РОЛЫ З САЛЯМІ І СМЕТАНКОВЫМ СЫРАМ
- 15 хв
- 1 порцыя
ШАШЛЫЧКІ, СМАЖАНЫЯ НА ГРЫЛІ З АГАРОДНІНАЙ
- 1 г 00 хв
- 1 порцыя
ТАРТ З ВАРАНАЙ КАЎБАСКАЙ І ТАМАТАМІ
- 1 г 30 хв
- 8 порцый
- 40 хв
- 4 порцый
- 35 хв
- 5 порцый
- 1 г 00 хв
- 4 порцый
Салата - мікс з паляндвіцай
- 25 хв
- 4 порцый
Корзинки из бекона с курицей и грибами
- 40 хв
- 5 порцый
Салат с хурмой, грушей, колбасой в пармезановых корзиночках
- 35 хв
- 4 порцый
Салат с фасолью, колбасой и сухариками
- 25 хв
- 4 порцый
Брускетта с моцареллой, вялеными томатами и колбасой
- 45 хв
- 6 порцый
Стейк "Рибай" с соусом из красного вина
- 50 хв
- 2 порцыi
САЛАТ С КОПЧЕНОЙ КОЛБАСОЙ, СЫРОМ И МАСЛИНАМИ
- 20 хв
- 4 порцый
Салат с грецкими орехами и колбасой
- 20 хв
- 4 порцый
Стейк из свиной корейки под апельсиново-горчичным соусом с овощным рагу
- 35 хв
- 2 порцыi
Вареная колбаса, фаршированная творожным сыром и кедровыми орешками
- 15 хв
- 6 порцый
Рулетики из полендвицы со спаржей и перцем
- 25 хв
- 8 порцый
1
- 1 г 00 хв
- 4 порцый
- 50 хв
- 6 порцый
- 1 г 00 хв
- 6 порцый
- 1 г 30 хв
- 6 порцый
- 1 г 30 хв
- 1 порцыя
- 1 г 20 хв
- 6 порцый
- 40 хв
- 6 порцый
申请人调查表
填写申请表并寄给我们
人才选拔发展部
反馈
请填写表格,我们会尽快与您联系
电话热线号:
+375 29 317 08 03