САЛЯНКА З САРДЭЛЬКАМІ
- 1 г.
- 4 порцый
Інгрэдыенты
- Бульба - 4 шт.
- Сардэлькі «Цялячыя» - 200 г
- Цыбуля рэпчатая - 1 шт.
- Працёртыя памідоры ці таматная паста - 150-200 мл
- Алей - 1-2 ст. л.
- Пятрушка сечаная - 2 ст. л.
- Лаўровы ліст - 1 шт.
- Салёныя агуркі - 2 шт.
- Масліны ці аліўкі без костачкі - 2-3 ст. л.
- Соль і перац
- Лімон – 3 долькі
ПРЫГАТАВАННЕ
- 1
-
Бульбу ачысціць, нарэзаць кубікамі і паставіць варыцца.
- 2
-
Сардэлькі нарэзаць кружочкамі і абсмажыць на алеі. Далей абсмажаныя сардэлькі адправіць да амаль гатовай бульбы.
- 3
-
На той жа патэльні, дзе смажыліся сардэлькі, пасіруем цыбулю. Калі цыбуля падрумяніцца, дадаём парэзаныя салёныя агурочкі і прыпускаем 2 хвіліны.
- 4
-
У патэльню дабаўляем працёртыя памідоры і абсмажваем 3-4 хвіліны. У нас гатовая запраўка – адпраўляем яе ў каструлю, дадаём соль, перац, лаўровы ліст і варым яшчэ 4-5 хвілін.
- 5
-
Кладзём у салянку аліўкі ці масліны, нарэзаныя кольцамі. Дадаём скрылькі лімона і сечаную пятрушку. Здымаем з агню і даём настаяцца 15-20 хвілін.
- 6
-
Перад падачай у талерку кладзём лыжку смятаны і скрылік лімона.
Паспрабуйце прыгатаваць
ПАСТА З КАЎБАСОЙ І ЗЯЛЁНЫМ ГАРОШКАМ
- 1 г 00 хв
- 5 порцый
ПЕЛЬМЕНІ «МЯСНЫЯ ПАДУШАЧКІ» З ЛІСІЧКАМІ
- 45 хв
- 4 порцый
СТЭЙК СА СВІНОЙ КАРЭЙКІ З МЁДАМ І ФРАНЦУЗСКАЙ ГАРЧЫЦАЙ
- 1 г 15 хв
- 5 порцый
КРУАСАН З КАЎБАСОЙ І АГАРОДНІНАЙ
- 15 хв
- 2 порцыi
Запечаныя «Мясныя падушачкі» са шпінатам
- 1 г 00 хв
- 1 порцыя
ВАРЭНІКІ, ВАРАНЫЯ Ў АПЕЛЬСІНАВЫМ СОУСЕ
- 20 хв
- 1 порцыя
СМАЖАНЫЯ МЯСНЫЯ ПАДУШАЧКІ З ТАМАТНА-ГАРЧЫЧНЫМ СОУСАМ І БАЗІЛІКАМ
- 1 г
- 1 порцыя
ФАРШЫРАВАНЫЯ ШАМПІНЬЁНЫ
- 55 хв
- 6 порцый
РОЛ З АГАРОДНІНАЙ І ВЭНДЖАНАЙ КУРЫЦАЙ
- 15 хв
- 2 порцыi
САЛЯНКА З САРДЭЛЬКАМІ
- 1 г
- 4 порцый
РУЛЕЦІКІ З ЛАПАТКІ, ПЛАЎЛЕНАГА СЫРУ І ГРЭЦКІХ АРЭХАЎ
- 15 хв
- 6 порцый
СЛОЕНЫЯ КВАДРАЦІКІ З ВАРАНАЙ КАЎБАСОЙ
- 1 г
- 1 порцыя
СТЭЙК «РЫБАЙ» НА ПАДУШЦЫ З ПЕЧАНАЙ АГАРОДНІНЫ
- 1 г
- 3 порцый
САЛАТА З АГАРОДНІНЫ З ГРЭЦКІМІ АРЭХАМІ І СЕРВЕЛАТАМ
- 25 хв
- 1 порцыя
ХАЛАДНІК НА КЕФІРЫ З КАЎБАСОЙ
- 1 г
- 4 порцый
РОЛЫ З САЛЯМІ І СМЕТАНКОВЫМ СЫРАМ
- 15 хв
- 1 порцыя
ШАШЛЫЧКІ, СМАЖАНЫЯ НА ГРЫЛІ З АГАРОДНІНАЙ
- 1 г 00 хв
- 1 порцыя
ТАРТ З ВАРАНАЙ КАЎБАСКАЙ І ТАМАТАМІ
- 1 г 30 хв
- 8 порцый
- 40 хв
- 4 порцый
- 35 хв
- 5 порцый
- 1 г 00 хв
- 4 порцый
Салата - мікс з паляндвіцай
- 25 хв
- 4 порцый
Корзинки из бекона с курицей и грибами
- 40 хв
- 5 порцый
Салат с хурмой, грушей, колбасой в пармезановых корзиночках
- 35 хв
- 4 порцый
Салат с фасолью, колбасой и сухариками
- 25 хв
- 4 порцый
Брускетта с моцареллой, вялеными томатами и колбасой
- 45 хв
- 6 порцый
Стейк "Рибай" с соусом из красного вина
- 50 хв
- 2 порцыi
САЛАТ С КОПЧЕНОЙ КОЛБАСОЙ, СЫРОМ И МАСЛИНАМИ
- 20 хв
- 4 порцый
Салат с грецкими орехами и колбасой
- 20 хв
- 4 порцый
Стейк из свиной корейки под апельсиново-горчичным соусом с овощным рагу
- 35 хв
- 2 порцыi
Вареная колбаса, фаршированная творожным сыром и кедровыми орешками
- 15 хв
- 6 порцый
Рулетики из полендвицы со спаржей и перцем
- 25 хв
- 8 порцый
1
- 1 г 00 хв
- 4 порцый
- 50 хв
- 6 порцый
- 1 г 00 хв
- 6 порцый
- 1 г 30 хв
- 6 порцый
- 1 г 30 хв
- 1 порцыя
- 1 г 20 хв
- 6 порцый
- 40 хв
- 6 порцый
申请人调查表
填写申请表并寄给我们
人才选拔发展部
反馈
请填写表格,我们会尽快与您联系
电话热线号:
+375 29 317 08 03