ТАРТ З ВАРАНАЙ КАЎБАСКАЙ І ТАМАТАМІ
- 1 г. 30 хв.
- 8 порцый
Інгрэдыенты
- Каўбаса вараная «Доктарская» - 150 г
- 1 сярэдняя цыбуліна
- Яйкі - 2 шт
- Вяршкі 20% - 120 мл
- Сыр мацарэла піца - 60 г
- Чэры - 70 г
- Сметанковае масла - 30 г
- Алей - 30 г
- Соль
- Молаты чорны перац – на смак
- Мука - 200 г
- Сметанковае масла - 100 г
- Жаўток - 2 шт
- Вяршкі 20% - 2 ст. л.
ПРЫГАТАВАННЕ
- 1
-
Перацерці ў крошку халоднае сметанковае масла і муку. Дадаць 2 ст.л. вяршкоў і жаўткі – замясіць цеста і паставіць у халадзільнік на 30 хвілін.
- 2
-
Тонкімі паўкольцамі нарэзаць цыбулю і абсмажыць на сумесі сметанковага масла і алею. Сыр нацерці на буйной тарцы і змяшаць у місцы з вяршкамі і яйкамі. Пасаліць і паперчыць. Дадаць у сумесь абсмажаную ахалоджаную цыбулю.
- 3
-
Каўбасу нарэзаць буйнымі трохвугольнікамі.
- 4
-
Дастаць цеста з халадзільніка і раскачаць пласт таўшчынёй 5 мм. Вылажыць у форму, пракалоць відэльцам на дне, лішнія краі абрэзаць. Цеста запякаем на працягу 20 хвілін у разагрэтай да 180 градусаў духоўцы.
- 5
-
Дастаць запечанае цеста і вылажыць малочна-сырную начынку, нарэзаныя чэры і каўбасу. Запячы ў духоўцы яшчэ 15-20 хвілін.
Паспрабуйце прыгатаваць
ПАСТА З КАЎБАСОЙ І ЗЯЛЁНЫМ ГАРОШКАМ
- 1 г 00 хв
- 5 порцый
ПЕЛЬМЕНІ «МЯСНЫЯ ПАДУШАЧКІ» З ЛІСІЧКАМІ
- 45 хв
- 4 порцый
СТЭЙК СА СВІНОЙ КАРЭЙКІ З МЁДАМ І ФРАНЦУЗСКАЙ ГАРЧЫЦАЙ
- 1 г 15 хв
- 5 порцый
КРУАСАН З КАЎБАСОЙ І АГАРОДНІНАЙ
- 15 хв
- 2 порцыi
Запечаныя «Мясныя падушачкі» са шпінатам
- 1 г 00 хв
- 1 порцыя
ВАРЭНІКІ, ВАРАНЫЯ Ў АПЕЛЬСІНАВЫМ СОУСЕ
- 20 хв
- 1 порцыя
СМАЖАНЫЯ МЯСНЫЯ ПАДУШАЧКІ З ТАМАТНА-ГАРЧЫЧНЫМ СОУСАМ І БАЗІЛІКАМ
- 1 г
- 1 порцыя
ФАРШЫРАВАНЫЯ ШАМПІНЬЁНЫ
- 55 хв
- 6 порцый
РОЛ З АГАРОДНІНАЙ І ВЭНДЖАНАЙ КУРЫЦАЙ
- 15 хв
- 2 порцыi
САЛЯНКА З САРДЭЛЬКАМІ
- 1 г
- 4 порцый
РУЛЕЦІКІ З ЛАПАТКІ, ПЛАЎЛЕНАГА СЫРУ І ГРЭЦКІХ АРЭХАЎ
- 15 хв
- 6 порцый
СЛОЕНЫЯ КВАДРАЦІКІ З ВАРАНАЙ КАЎБАСОЙ
- 1 г
- 1 порцыя
СТЭЙК «РЫБАЙ» НА ПАДУШЦЫ З ПЕЧАНАЙ АГАРОДНІНЫ
- 1 г
- 3 порцый
САЛАТА З АГАРОДНІНЫ З ГРЭЦКІМІ АРЭХАМІ І СЕРВЕЛАТАМ
- 25 хв
- 1 порцыя
ХАЛАДНІК НА КЕФІРЫ З КАЎБАСОЙ
- 1 г
- 4 порцый
РОЛЫ З САЛЯМІ І СМЕТАНКОВЫМ СЫРАМ
- 15 хв
- 1 порцыя
ШАШЛЫЧКІ, СМАЖАНЫЯ НА ГРЫЛІ З АГАРОДНІНАЙ
- 1 г 00 хв
- 1 порцыя
ТАРТ З ВАРАНАЙ КАЎБАСКАЙ І ТАМАТАМІ
- 1 г 30 хв
- 8 порцый
- 40 хв
- 4 порцый
- 35 хв
- 5 порцый
- 1 г 00 хв
- 4 порцый
Салата - мікс з паляндвіцай
- 25 хв
- 4 порцый
Корзинки из бекона с курицей и грибами
- 40 хв
- 5 порцый
Салат с хурмой, грушей, колбасой в пармезановых корзиночках
- 35 хв
- 4 порцый
Салат с фасолью, колбасой и сухариками
- 25 хв
- 4 порцый
Брускетта с моцареллой, вялеными томатами и колбасой
- 45 хв
- 6 порцый
Стейк "Рибай" с соусом из красного вина
- 50 хв
- 2 порцыi
САЛАТ С КОПЧЕНОЙ КОЛБАСОЙ, СЫРОМ И МАСЛИНАМИ
- 20 хв
- 4 порцый
Салат с грецкими орехами и колбасой
- 20 хв
- 4 порцый
Стейк из свиной корейки под апельсиново-горчичным соусом с овощным рагу
- 35 хв
- 2 порцыi
Вареная колбаса, фаршированная творожным сыром и кедровыми орешками
- 15 хв
- 6 порцый
Рулетики из полендвицы со спаржей и перцем
- 25 хв
- 8 порцый
1
- 1 г 00 хв
- 4 порцый
- 50 хв
- 6 порцый
- 1 г 00 хв
- 6 порцый
- 1 г 30 хв
- 6 порцый
- 1 г 30 хв
- 1 порцыя
- 1 г 20 хв
- 6 порцый
- 40 хв
- 6 порцый
申请人调查表
填写申请表并寄给我们
人才选拔发展部
反馈
请填写表格,我们会尽快与您联系